Thelounge Mibbit KiwiIRC
Mund të dërgoni foto/video përmes Chat I thjeshtë por i pëlqyer nga shumë vizitorë Thirrje përmes video/call dhe dërgo foto/video përmes chat

AlbaChat since 2000

AlbaChat është një komunitet shqiptarësh online. Cdo ditë na vizitojnë rreth 3000 persona nga të gjitha moshat, marrin pjesë për të bërë shoqe e shokë të rinj, duke u argëtuar sëbashku dhe pse jo edhe për të gjetur shpirtin binjak. Njohje Interesante! Dëshiron dhe ti të marrësh pjesë në komunitetin tonë? është shumë e thjeshtë! Nuk kërkohet asnjë regjistrim dhe është gjithcka falas! Mjafton vetëm të zgjedhësh një pseudonim ose emrin tënd, dhe të futesh në kanalin tonë. Gjithashtu mund të përdorësh dhe Kamerën ose të dërgoni FOTO (si lloj Whatsapp/Viber) !